„Уверих Пеевски, че проверките ще продължат, ще бъдат интензивни и

...
„Уверих Пеевски, че проверките ще продължат, ще бъдат интензивни и
Коментари Харесай

Петков: Уверих Пеевски, че проверките ще продължат

„ Уверих Пеевски, че инспекциите ще продължат, ще бъдат интензивни и ще бъдат безкомпромисни, както за „ златните паспорти “, по този начин и за всичко друго “, съобщи министър председателят Кирил Петков във връзка на разменените реплики през вчерашния ден с депутата от Движение за права и свободи.

„ Никой няма да бъде над закона. Единствените кръгове, които ще нападаме, ще са кръгове, които крадат. Минавайки около него, му споделих, а той ме попита дали ще направя следствие за златните паспорти, а аз му отговорих: „ Не единствено, че ще направя за тях, ще създадем цялостно следствие на всички места за всичко “, сподели Петков в изявление за Нова телевизия.
Премиерът означи, че обединението е предложила тази процедура със „ златните паспорти “ да бъде прекъсната.

Сред другите имена в листата, който е предал на прокуратурата, са Владислав Горанов поради изказванията на Васил Божко, че ми е дал пари и Бойко Борисов по отношение на кюлчетата в чекмеджето и Мата Хари, сподели Петков.

„ Аз не споделям, че някой е отговорен, единствено задавам въпроси, на които няма отговор. Какво е направила прокуратурата. Прокуратурата затваряла ли си очите за тези проблеми, или интензивно е работила? “, сподели Петков.

По думите му е най-добре Гешев да подаде оставка, поради че е 20-ият човек в неговия лист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР