Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от

...
Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от
Коментари Харесай

Месут Йозил, Амине Гюлше и голямата турска сватба на футболиста

Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от най-слабите си сезони като състезател на Арсенал. Германският национал изигра 35 дуела във всички шампионати и означи едвам шест гола, което обаче за него е нещо обикновено, тъй като не се слави като голмайстор.

Показателно за слабото му показване обаче са асистенциите. В 24 дуела в шампионата на Англия Йозил е направил единствено две асистенции. Това е напряко смешно на фона на сезон 2015/2016, когато направи цели 19 голови подавания. Разбира се, на всеки се случва да има слаби интервали и сезони и се надяваме футболистът бързо да да се върне към познатата форма.

През миналите няколко дни обаче Месут Йозил беше оставил футбола настрани, тъй като в петък, 7 юни, се ожени за актрисата Амине Гюлше.

Интересното при двамата е, че са с турски корени, само че Йозил е израснал в Германия, до момента в който Гюлше в Швеция. Сватбата им обаче се състоя в Истанбул. Кумът също направи мощно усещане, тъй като това беше президентът на Турция Реджеп Ердоган.

Освен формалната гала, сватбата се отличи и с типични турски танци и музика. Там беше видян и Сеад Колашинац, който е съотборник на Йозил в Арсенал. За да отпразнуват женитбата си, двамата оповестиха, че ще платят интервенциите и всички разноски към тях на 1000 деца по целия свят.

Това се случва през фондацията BigShoe, с която Месут Йозил си сътрудничи от години, с цел да оказва помощ на деца по света. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР