Увеличението с 20 лева на пенсиите не решение. То е

...
Увеличението с 20 лева на пенсиите не решение. То е
Коментари Харесай

Крум Зарков от БСП анализира увеличението на пенсиите с 20 лева

" Увеличението с 20 лв. на пенсиите не решение. То е в преизчисляване на всички пенсии, което не се е случвало от 2008 година. Нищо не се трансформира с това нарастване, а и основава възприятие на равнопоставеност. Депутатската заплата се преизчислява на всеки 3 месеца, пенсиите не са от 10 години. Това би трябвало да се промени и ние ще го предложим. ", сподели едно от младите лица в левицата Крум Зарков, зам.-председател на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ". Той имаше и страхотна опция да види фрагменти от Златния фонд на Българска национална телевизия от построяването на емблематичния монумент на връх Бузлуджа.

Вижте целия диалог Крум Зарков в " Денят стартира с Георги Любенов "
Крум Зарков, зам.-председател на парламентарната група " Българска социалистическа партия за България ": Не ни е лишила демокрацията Бузлуджа, тя е държавна благосъстоятелност в резултат на закон. Въпросът е какво се случва с него, откакто е държавна благосъстоятелност. За в този момент 10-годишен интервал ни удовлетворява. Спешно би трябвало да се предотвратим разрухата. Ще стартираме дарителска акция и идейна стратегия.
За ограничението на заплащането в брой, което беше гласувано тази седмица, той съобщи, че тази сума не е доста обоснована.
Крум Зарков: Трябва да се каже за какво е толкоз. Банките няма да са недоволни от тази мярка, въпросът е дали ние хората ще сме удовлетворени. Ако това ще докара до понижаване на сивата стопанска система, която е убийствена, за какво не.
След националния съвет на Българска социалистическа партия за промени в изборния кодекс той удостовери предлагането 120 депутати да се избират мажоритарно и 120 съразмерно.
Крум Зарков: Няма условия за това нещо за в този момент. Цифрата 240 не е култ. Хубаво е и би трябвало да има референдуми, само че би трябвало да си вземем уроците. Когато решим да идем, дано да участваме, да приказваме, с цел да знам, че взетото решение дава отговор на действителната воля за някаква смяна, след което да я съблюдаваме. Сега се употребява като политическа пиратка.
" В Народното събрание е по-трудно, в сравнение с чаках. Някои се чудят някои ми се радват. Един ден си споделям има смисъл, различен ден се чудя с какво се понечвам ", сподели още в студиото на Българска национална телевизия един от най-младите депутати и призна, че за избор на съмнение би трябвало да изтекат 100 дни. Зарков приказва, че в действителност има концепция и от есента да излъчват лична телевизия на партията Българска социалистическа партия ТВ.
Крум Зарков: Има нужда от конгрес на свободното слово. Уверен съм, че ще имаме телевизия. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР