Увеличение на заплатите с 40% и диференцирано заплащане според обема

...
Увеличение на заплатите с 40% и диференцирано заплащане според обема
Коментари Харесай

Увеличение на заплатите с 40 процента искат социалните работници в Пловдив

Увеличение на заплатите с 40% и диференцирано възнаграждение съгласно размера на работата желаят обществените служащи в Пловдив. Сумите, които получават доста от чиновниците още веднъж са под минималната работна заплата за страната. Това оповестиха от синдикалната организация на работещите в дирекцията за обществено подкрепяне в града.

Служителите упорстват за разпределяне на спомагателни средства в бюджета още през тази година с разпореждане на Министерския съвет. Освен нарастване на заплатата, работещите в държавната конструкция се надяват да се вкара и система за финансови тласъци при по-голям размер работа, осъществена от чиновниците:
София Божанова – синдикална организация на „ Подкрепа “: Вече съществено е заплашен административният потенциал на дирекциите „ Социално подкрепяне ” и тяхното обикновено действие, тъй като, поради ниските заплати и неприятни условия на труд, напущат квалифицирани чиновници.
Парите, които получават в този момент, доста от обществените служащи са под минималната работна заплата и това не ги стимулира при осъществяване на служебните им отговорности. Някои от уговорките постоянно са рискови като анкетирането на претенденти за помощи да вземем за пример.
Нина Танчева – обществен служащ: 2048 Ходим сами без полиция, без защита нормално по двама обществени служащия.
Липсата на фрагменти е единствено един от проблемите на обществените служащи. Те желаят и възстановяване на изискванията на труд:
Александър Вълчев – обществен служащ: И както тука виждате, тясно е, помещението е остаряло, амортизирано е всичко. Нямаме бюра и изключително консумативи.
Социалните служащи упорстват да се утвърди условието за просветително равнище " бакалавър " при постъпване на работа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР