Увеличен брой на пътническите композиции по някои направления, както и

...
Увеличен брой на пътническите композиции по някои направления, както и
Коментари Харесай

Повече композиции и по-удобни връзки обещава БДЖ от днес

Увеличен брой на пътническите композиции по някои посоки, както и доста усъвършенствани връзки на влаковете в някои от главните основни гари планува новият график за придвижване на влаковете, който влиза в действие от през днешния ден, оповестих от БДЖ. Бързият трен " Чайка ", който се движи от София до Бургас и назад през Подбалканската жп линия към този момент ще се движи всеки ден и ще изминава дистанцията в едната посока за по-малко от шест часа.

По направленията София-Перник-София, София-Лъкатник-София и Пловдив-Асеновград-Пловдив в работните дни композициите ще се движат на по-малки шпации. С влизането в действие на новото разписание се резервира ежедневното придвижване на директния интернационален трен от Истанбул за София, както и интернационалната връзка София- Крайова, която се реализира със утринния трен София-Видин и обедния Видин-София.

Догодина транспортът на пасажери ще се прави с общо 579 влака, от които - 14 интернационалните бързи влака (като 2 от тях ще се движат единствено през летния сезон), 77 бързи влака (4, от които ще се движат единствено в избрани дни от седмицата), 135 пътнически влака и 353 крайградски пътнически влака, някои от които ще се движат единствено в избрани дни от седмицата или избрани интервали от годината.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР