Увеличават се случаите на реакция от вещества, съдържащи се във

...
Увеличават се случаите на реакция от вещества, съдържащи се във
Коментари Харесай

Жени с опасност за живота след секс с партньорите си

Увеличават се случаите на реакция от субстанции, съдържащи се във физиологичните течности. В резултат на това вместо наслаждение, партньорките получават обриви, отоци, световъртеж, проблеми с дишането и дори анафилактичен потрес, който е рисков за живота. Алергията, зараждаща по време на съкровен контакт, визира съвсем 40 000 дами, настояват американски учени, представени от " Блиц ".
Полова несъответственост
През предходната година са регистрирани най-малко два случая, при които двама души са се разминали на косъм от гибелта поради алергични реакции, зародили след полов контакт. През март 32-годишна испанка попаднала в болница с недоволство от затруднено дишане, оток, внезапен спад на кръвното налягане. Лекарите съумели да я стабилизират едвам след 6-часов престой в болничното заведение.

През ноември с сходни признаци в клиника постъпила 46-годишна американка. Освен проблеми с дишането, мощен сърбеж и намаляване на кръвното налягане, тя получила повръщане и диария, която била толкоз мощни, че лекарите в началото се усъмнили за сепсис. Лабораторните проучвания обаче, посочили неналичието на зараза. Състоянието ѝ било резултат от анафилактичен потрес, зародил след конфликт с алерген. Жената не била яла неотдавна непозната храна, а първите признаци се показали незабавно след секс с мъжа ѝ. Поради тази причина лекарите заключили, че точно интимният контакт е предизвикал мощната реакция на организма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР