Увеличаването на тревогата за дълголетието на нашите глобални ресурси често

...
Увеличаването на тревогата за дълголетието на нашите глобални ресурси често
Коментари Харесай

С поглед от началото до успеха

Увеличаването на паниката за дълголетието на нашите световни запаси постоянно може да докара до угриженост за устойчивостта при подготовката и провеждането на разнообразни събития и изложби.
Възможно ли е да бъдете резистентен изложител при наличността на толкоз доста боклуци при осъщесвяването на тази активност?
Изложбите по своя краткотраен темперамент не са от най-екологичните маркетингови действия, привличайки стотици изложители на техните щандове и хиляди гости на едно място, в това време, за доста къс интервал. За благополучие ревютата се трансформират. Постоянните старания на местата за осъществяване, на уредниците и участниците за ново мислене при проектирането демонстрират, че въглеродните отпечатъци могат да бъдат понижени и материалите могат да бъдат преосмислени.
С щандове на свои дългогодишни клиенти ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ демонстрира, че устойчивостта може да бъде внедрена в стандартното създаване на щанд - без да се жертват дизайнът и творчеството.

Нашите най-хубави препоръки са на Вашето внимание за екологично чисти панаирни начинания, с цел да добавите преимущество пред съперниците си и да увеличавате опцията за резистентност:

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики 1. Преди събитието (изложение, панаир, представяне)
Помислете за понижаване на количеството и/или качеството на хартиената литература, която да разпространявате.
Бихте ли могли да употребявате по-устойчива рециклирана хартия? Може ли да е на комфортен USB флаш? Ако обмисляте произвеждане на рекламни сувенири за събития, определете тяхната стойност, реалистичното количество и дали те ще останат повече от за еднократна приложимост. Маркетинговите техники се трансформират и методът, по който изложителите " крещят " за своя артикул или услуга, се приспособява, с цел да дава отговор на по-устойчивите способи за промоция.
Помислете да съберете непосредствено информация за контакти от посетителите си и да им изпратите вашата листовка след събитието, с цел да насърчите устойчивостта и да продължите връзките си с тях по електронен път.

2. По време на събитието
Отпадъците, генерирани по време на изложбените дни, се натрупват елементарно - картонени кутии, опаковки, литература, чаши за кафе и останки от кетъринг могат да причинят главоболие на изложителите и уредниците на събития. Днес е всекидневно да се оферират разнообразни кошчета за разнообразни материали - използвайте ги и изхвърлете боклука на верните места, с цел да гарантирате, че те могат да бъдат рециклирани.

3. Панаирното строителство
Екологичното обмисляне на Вашия щанд освен поддържа околната среда, само че може да понижи разноските Ви. Можете ли да употребявате наново съставените елементи от щанда от предходни години? Полезният диалог с вашия панаирен строител и дизайнер на щанд може да ви помогне да определите дали можете или не да намалите количеството нужен материал и структура. Можете ли да измененията позицията си, с цел да подобрите устойчивостта? Изберете сътрудник строител, който да има отношение към устойчивостта.

4. Доставка и предпазване
Ако е допустимо, пробвайте се да изберете реализатори с локални индустриални мощности, с цел да намалите обвързвания с тях въглероден отпечатък и несъразмерните разноски за превоз. Помолете вашия строител на щандове да комбинира товари за транспорт с други клиенти, с цел да употребява цялостния потенциал на камиони и каси, или помислете за наемане на съоръжение на място, с цел да избегнете ненужното разпространяване.
Доставчиците на устойчиви щандове ще се стремят да употребяват още веднъж всичко - гледайте да изберете строители, които са получили документ по ISO, което значи, че можете да излагате умерено, като знаете, че щандът ви няма да бъде прахосан, откакто шоуто завърши.

5. Материали
Налични са голям брой устойчиви материали, в това число бамбук, килими на растителна основа, естествени тъкани и бои на водна основа, които могат да допринесат за построяването на щанд, надалеч по-малко нездравословен за околната среда.
Чрез отдаване чартърен или наново потребление на мебели можете фрапантно да намалите количеството, което се възпроизвежда. Дарете нежелани самостоятелни детайли, които сте изработили еднократно, за щедрост и сигурно не прахосвайте потребления мокет - помислете да го употребявате, примерно с цел да увиете съставни елементи на щанда по време на превозване или да ги подарите. Той е в положително положение след 3-дневно събитие.

6. Дизайн и графика
Опитните дизайнерски специалисти могат да ви оказват помощ да създадете мислени творби на изкуството, които могат да бъдат пренаредени сред представления - попитайте вашия дизайнер за по-устойчиви благоприятни условия за щемпел.

7. Използване на сила
Когато избирате мястото си на щанда или поръчвате осветяване, говорете с уредника на събитието и установете какъв брой естествена светлина има мястото; несъразмерното осветяване на щанда може да не е належащо. Ако е належащо осветяване, изберете LED варианти, които употребяват доста по-малко сила.
Признаваме, че устойчивото излагане не е елементарно - в случай че беше, всички бихме се справили вярно.
Малките, рентабилни промени могат да генерират насърчаваща промоция за вашия бизнес, като в същото време оставят доста по-ярко влияние върху света към нас. Ние ще създадем за Вас щанд, с който можете да се гордеете, в случай че поставите името си.

Свържете се с нас в този момент, с цел да обсъдим идващото Ви събитие: www.fairnet.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР