Увеличаването на привилегиите на ромите няма да реши проблемите с

...
Увеличаването на привилегиите на ромите няма да реши проблемите с
Коментари Харесай

Веселин Марешки с коментар за ромските привилегии

Увеличаването на привилегиите на ромите няма да реши проблемите с тях, в противен случай ще усили недоволството и разделянето в обществото. Това съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки във връзка информациите, че община Пловдив се готви да опрости 1,6 млн. лв. на ползвателите на общински жилища в ромския квартал " Столипиново ".

От " Воля " са изрично срещу предизборното заиграване с ромската тематика. Всички български жители са равни пред закона, а който не се преценява с разпоредбите в страната, би трябвало да си носи съответните последици. Тиражираната неотдавна идея на Вътрешна македонска революционна организация за циганизацията подклажда и нагнетява напрежение, тъй като планува увеличени привилегии на циганския етнос и е опит за предизборно възкръсване на нечий рейтинг.

,,Само провалени политици или такива, които нищо положително не са създали за народа, разчитат на платени цигански гласове и предизборно се хващат като за сламка с проблемите на ромите. Ето за какво с години тези проблеми стоят нерешени``, безапелационен е Марешки.

,,Случаят в Пловдив слага на дневен ред няколко незабавни въпроса. Защо община Пловдив е позволила натрупването на такава голяма сума от длъжниците? Кои общински чиновници са проспали казуса или съзнателно са си затваряли очите? " Воля " упорства кметът Тотев да каже каква е ролята на Вътрешна македонска революционна организация в историята на проблема``, акцентира още Марешки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР