Увеличава се търсенето на платена любов в България. Приходите от

...
Увеличава се търсенето на платена любов в България. Приходите от
Коментари Харесай

Платената любов у нас навъртя рекордни приходи

Увеличава се търсенето на платена обич в България. Приходите от черния бизнес са близо 250 млн. лв. в страната и съвсем 1 милиард отвън нея, демонстрира разбор на Центъра за проучване на народна власт.

Журналистът Марин Николов съумя да разбере детайлности за мръсния бизнес от продажница, която набира компаньонки за работа посредством публикация в интернет. Млада жена със скрита камера се явява на изявление. Дамата й коментира особеностите - търсенето, предлагането, парите и отчисленията за шефове, оповестява bTV.


Парите се разделят 50 на 50 с шефовете. Стандартна секс услуга за 1 час е 100 лв., а за половин – 70. Конкуренцията обаче е огромна и не би трябвало да се чака още първоначално да изкараш огромни пари, предизвестява секс работничката.

Разказва, че е в бизнеса от юни и си търси колежки. И че от ден на ден дами в София влизат в занаята поради беднотия или безработица. Стотици техни разгласи с цени от 50 до над 200 лв. на час виждаме в разнообразни уеб сайтове. Разказът удостоверява разбора, че има скок в предлагането.

„ Ако на времето София беше поделена сред 3-4 вериги, в този момент има фрагментиране на пазара, т.е. има самостоятелно работещи”, изяснява специалистът Тихомир Безлов от Център за проучване на демокрацията.


Има скок и в търсенето.

„ Процентът на хората, които споделят, че са употребили услугата, безусловно се удвои по отношение на предходните ни проучвания от 2009–2012 година Просто от 5-6 % на 13”, пресмята Безлов.

„ Ако ти се държиш ок с клиентите, не ги претупваш, държиш се добре, ще стартират да прииждат към тебе и ти ще започнеш да взимаш постоянни клиенти. По принцип те са си напълно естествени хора.


Въпреки скока в локалния пазар, платената обич на българки зад граница и тази година държи първо място по доходи за родната проведена престъпност, обобщава проучването. След нея се подреждат незаконната търговия с горива, наркобизнесът и измамите с пари от еврофондове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР