Увеличава производителността, като изтрива излишните файлове PC Win Booster Free

...
Увеличава производителността, като изтрива излишните файлове PC Win Booster Free
Коментари Харесай

PC Win Booster Free – „почиства” Windows компютъра

Увеличава продуктивността, като изтрива непотребните файлове

PC Win Booster Free отстранява ненужните файлове, които задръстват системата
(екранна фотография: PC Win Booster Free)

PC Win Booster Free е дейно приложение, което може да „ почисти ” Windows системата, позволявайки й „ да диша ”, като в това време отстрани въздействието на нежелани данни и краткотрайни файлове.

Програмата е подобаваща за потребление на всеки Windows компютър, с цел да го поддържа във форма, като отстранява остарели данни, които нормално утежняват продуктивността. Всеки консуматор може да работи с програмата, без значение от равнището си на компютърни умения.

PC Win Booster Free се занимава с всичко, което може по някакъв метод да затрудни работата на компютъра, включително краткотрайни интернет файлове, празни папки, нежелани данни, нефункциониращи директни пътища, кошче и принадлежности на браузъра.

Можете да извършите селекция от систематичните области, които смятате, че се нуждаят от разчистване, макар че се предлага да извършите интервенцията най-малко един път за всички тях. Друга съвсем наложителна защитна мярка е архивиране на систематичния указател, с цел да имате алтернатива за възобновяване, в случай че нещо се обърка.

Програмата сканира бързо заложените области и предлага цялостен доклад за откритите проблеми. Имате опция ръчно да изберете файловете, които да бъдат изтрити при корекцията. Добра концепция е да стартирате помощната стратегия два пъти, с цел да сте сигурни, че към този момент няма нищо нездравословно в системата ви.

PC Win Booster Free сканира бързо системата и предлага цялостен доклад за откритите проблеми
(екранна фотография: PC Win Booster Free)

Освен това можете да се възползвате и от деинсталатора, който служи за унищожаване на ненужни стратегии, както и от търсачката на дублиращи се файлове, която бързо вижда дублираното наличие и го изтрива за да освободи скъпо пространство.

В умозаключение, PC Win Booster Free е потребна стратегия, която ви разрешава да почистите компютъра си бързо и дейно, като също по този начин дава принадлежности за деинсталиране на приложения и дублиращи се файлове, които единствено заемат ненужно място на компютъра.

Преди да пристъпите към интервенцията по разчистване, би трябвало да имате поради, че приложението не разполага със средства за архивиране на систематичния указател, макар че множеството сходни стратегии включват такава опция.

Даунлоуд: PC Win Booster Free
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР