UVALDE, Тексас (AP) — Близо 400 служители на правоприлагащите органи

...
UVALDE, Тексас (AP) — Близо 400 служители на правоприлагащите органи
Коментари Харесай

Доклад на Uvalde: 376 полицаи, но „изключително лоши“ решения

UVALDE, Тексас (AP) — Близо 400 чиновници на правоприлагащите органи се втурнаха към всеобща пукотевица в начално учебно заведение в Uvalde, само че „ извънредно неприятното взимане на решения “ докара до повече от час безпорядък, преди стрелецът, който лиши 21 живота, най-сетне да бъде изправен и погубен, съгласно разобличителен проверяващ отчет, оповестен в неделя.

Докладът от съвсем 80 страници беше първият, който подлага на критика както щатски, по този начин и федерален правоприлагащите органи, а освен локалните управляващи в град Южен Тексас за удивителното безучастие от страна на тежко въоръжени чиновници, когато въоръжен мъж стреля в две класни стаи на четвърти клас в началното учебно заведение Роб, убивайки 19 възпитаници и двама учители.

Като цяло отчетът и повече от три часа преди малко пуснати фрагменти от камерата на тялото от нещастието от 24 май съставляват най-пълния роман досега за една от най-лошите стрелби в учебно заведение в историята на Съединени американски щати. Някои фамилии жигосаха полицията като страхливци и желаеха оставки.

„ В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР