Уважено е било искането на Окръжната прокуратура в Шумен да

...
Уважено е било искането на Окръжната прокуратура в Шумен да
Коментари Харесай

Лоши новини за почерпения хлапак от Шумен, който рита жена до смърт

Уважено е било настояването на Окръжната прокуратура в Шумен да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на малолетния И.И., притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране по член 115, по отношение на член 63, алинея 2, т. 1 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна, оповестява Блиц.

Най-тежката мярка за процесуална насила бе наложена по изключение на 17-годишния обвинен, като съдът стимулира определението си с високата степен на социална заплаха и с обстоятелството, че против И.И. се води следствие и по друго досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета. На 8 юни против 9 юни 2018 година 17-годишният обвинен дружно с потърпевшата Е.Р. и други очевидци по делото се събрали в дома на мъж от село Лятно. Почерпили се с алкохол, след което домакинът изгонил потърпевшата.

Жената отишла до селския магазин, след това се върнала още веднъж в къщата. Появата й била видяна от обвинения. Той излязъл на улицата и й нанесъл побой с ритници и юмруци, като я повалил на земята. Е.Р. била настанена в болница, само че на 26 юни умряла в резултат на жестокия побой. След действието 17- годишният И.И. и майка му се преместили да живеят в Силистренско. Определението на Шуменския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР