Уважаваният театрален продуцент сър Камерън Макинтош заяви в интервю за

...
Уважаваният театрален продуцент сър Камерън Макинтош заяви в интервю за
Коментари Харесай

Вече има прогнози, че театрите в много държави няма да работят до 2021 година

Уважаваният сценичен продуцент сър Камерън Макинтош съобщи в изявление за BBC, че театрите на " Уест Енд " и " Бродуей " евентуално няма да могат да слагат мюзикъли до началото на идната година.
Макинтош сподели, че съгласно него не е допустимо театрите да възнамеряват бъдещето си, до момента в който общественото разграничаване е налице, съобщи БГНЕС.
" Искаме публиката да се усеща в сигурност и желаеме актьорите да се усещат в сигурност ", показа той.
Театрите в доста страни са затворени за неопределен срок поради пандемията от ковид. Във Англия всички осъществявания на " Уест Енд " са анулирани най-малко до 31 май.
Сър Камерън Макинтош е притежател на спектакъл и сценичен продуцент, който е поставял мюзикъли като " Котките ", " Клетниците " и " Фантомът на операта ". Неговите рекомендации са в синхрон с апелите на други експерти от театралната сфера за незабавни ограничения от страна на държавното управление, с цел да бъде избавена промишлеността от колапс.
" Ще се върнем към работа, само че ни би трябвало време, с цел да се върнем. Ако не чуем [за повдигане на блокадата] до няколко седмици, мисля, че истината е, че няма да можем да заработим до началото на идната година. Мисля, че това е напълно ясно ", сподели продуцентът.
Миналия месец драматургът Джеймс Греъм съобщи, че ще е належащо " нападателна държавна интервенция ", с цел да се спасят английските театри от въздействието на пандемията. След няколко месеца " всички запаси ще пресъхнат и няма да останат пари ", предизвести Греъм.
" Дори не знам дали ще има театрална или кино промишленост, такава, каквато я познавахме преди COVID-19 и когато всичко завърши ", добави той.
Още: " Големите страдащи от ковид с доста окуржаващи статистики, Русия с нов тъмен връх "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР