Уважаваният професор по глобална икономика и финанси Даниел Лакайе идва

...
Уважаваният професор по глобална икономика и финанси Даниел Лакайе идва
Коментари Харесай

Известният финансист Даниел Лакайе идва в България за конференцията The Next Big Thing

Уважаваният професор по световна стопанска система и финанси Даниел Лакайе идва в София, с цел да се включи в конференцията The Next Big Thing на Bloomberg TV Bulgaria.

Автор на стопански бестселъри и шеф на капиталов фонд, през 2016 година Лакайе е разгласен от Richtopia за един от 20-те най-влиятелни икономисти в света.

На 17 октомври тази година, по време на The Next Big Thing, пред българска публика професорът ще изнесе презентация, отдадена на опциите и провокациите в новия стопански модел.

Според Лакайе светът през днешния ден е изправен пред три значими трендове – застаряващото население в западните страни, софтуерната гражданска война и възходът на междинната класа във зараждащите пазари.

„ Правителствата са фокусирани върху инфлацията и тласъците. Глобалните провокации обаче са насочени не към търсенето, а към предлагането. За да подтиква растежа и да се оправи с опциите на тези съществени трендове, бизнес общността би трябвало да преоцени историческите усещания за инфлация, напредък и предстояща възвръщаемост “, споделя Лакайе.

В новата си книга „ Свобода или тъждество “ той показва мнение, че същинските решения ще дойдат от предприемчивите новатори, от една бизнес общественост с отворен светоглед, която употребява мъчно извоюваните си пари за справяне с световните провокации. Тези и още международни проблеми ще бъдат и във фокуса на презентацията на Лакайе по време на The Next Big Thing.

За регистрация, повече информация за програмата и лекторите, посетете този адрес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР