"Уважаеми сънародници, свидетели сме, и за съжаление сме участници, в

...
"Уважаеми сънародници, свидетели сме, и за съжаление сме участници, в
Коментари Харесай

Слави: Няма такъв хаос - slava.bg

"Уважаеми сънародници, очевидци сме, и за жалост сме участници, в най-големия безпорядък, предизвикван от ръководещи в най-новата история на България.

Непрекъснатите несъгласия във взимане на решения, изключително в такава спешна обстановка, за жалост са всекидневие.

Няма да затваряме страната. Ще затваряме страната.
Няма да носим маски. Ще носим маски.

Няма да затваряме заведенията. Ще затваряме заведенията.
Всеки ден. Това е всеки ден.

Добре бе, уважаеми сънародници, кой от вас си мисли, че тези решения ги взима Министерски съвет или Националният действен щаб? Тези решения ги взима единствено един човек.
Кой от вас е толкоз доверчив, че да си мисли, че това не е по този начин?!

Тези решения се взимат от Бойко Методиев Борисов. Той искаше да е по този начин. Обществото му даде тази опция преди 10 години и през всичките тези 10 години, той е като император, самовластник, индивидът за ВСИЧКО и индивидът – ВСИЧКО!

Въпреки че, уважаеми сънародници, в последна сметка той е отпред на изпълнителната власт и по закон би следвало да е ръководен от Народното събрание.
Но дотук сме се докарали…

Един много обикновен, прекомерно спорен, не изключително самоуверен и незадоволително просветен човек да ръководи, да взема решение, да затваря, да отваря и всички ние да подвластен от неговите решения.

Не знам по какъв начин се чувствате, само че в този момент ще имаме време до 21 декември, с цел да мислим по въпроса ", съобщи Слави Т. Трифонов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР