Уважаеми сънародници, свидетели сме, и за съжаление сме участници, в

...
Уважаеми сънародници, свидетели сме, и за съжаление сме участници, в
Коментари Харесай

Слави: Участници сме в най-големия хаос, предизвикван в България

" Уважаеми сънародници, очевидци сме, и за жалост сме участници, в най-големия безпорядък, предизвикван от ръководещи в най-новата история на България ".
Това написа в своята Фейсбук страница Слави Трифонов, разяснявайки ограниченията от страна на страната, свързани с COVID-19.
" Непрекъснатите несъгласия във взимане на решения, изключително в такава спешна обстановка, за жалост, са всекидневие.
Няма да затваряме страната. Ще затваряме страната. 
Добре бе, уважаеми сънародници, кой от вас си мисли, че тези решения ги взима Министерски съвет или Националният действен щаб? Тези решения ги взима единствено един човек. 
Тези решения се взимат от Бойко Методиев Борисов. Той искаше да е по този начин. Обществото му даде тази опция преди 10 години и през всичките тези 10 години, той е като император, самовластник, индивидът за ВСИЧКО и индивидът – ВСИЧКО!
 Слави Трифонов: Спомняте ли си какво направи Бойко предишното лято? Слави Трифонов: Спомняте ли си какво направи Бойко предишното лято?
" Спомняте ли си какво направи предишното лято той? Спомняте ли си с какъв жар министър-председателят показа концепцията си за привикване на...
Въпреки че, уважаеми сънародници, в последна сметка той е отпред на изпълнителната власт и по закон би следвало да е ръководен от Народното събрание.
Но дотук сме се докарали…

Един много обикновен, прекомерно спорен, не изключително самоуверен и незадоволително просветен човек да ръководи, да взема решение, да затваря, да отваря и всички ние да подвластен от неговите решения. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР