Уважаеми, сънародници! Когато преди няколко месеца написах, че третата световна

...
Уважаеми, сънародници! Когато преди няколко месеца написах, че третата световна
Коментари Харесай

„Не изметем ли Кирил Петков до месец, Русия ще ни удари! Слушайте Румен Радев“

Уважаеми, сънародници! Когато преди няколко месеца написах, че третата международна война е в ход и да се приготвяме, доста хора ми се смяха и подиграваха. Сега, няколко месеца по-късно, когато президентът споделя на глас същото, което споделих тогава и всички прозорливи хора знаехме, желая да видя усмивките на тези фейсбук „ експерти “ по война и дървени философи.

Ако този неосведомен човечец, това харвардско неразбирателство, не падне до дни, ви подсигурявам, че Русия ще ни удари до най-много месец. Не би трябвало да позволяваме поради сходни политици България още веднъж да е от страната на булката, като в предните войни. Крайно време е, нашият интерес да е преди всичко. Събудете се от летаргията и да ги измитаме, с цел да не станат градовете ни в руини, а бъдещето на децата ни неразбираемо.

Когато президентът на Република България назова премиера самозванец е ясно, че този министър председател е ПЪТНИК.

Когато президентът на Република България, основният главнокомандващ войските каже, че рискът да ни ударят е действителен и всичко това поради този същия самозванец е време да се събудим.

Когато ни спрат газа, токът скочи 4 пъти, инфлацията е двуцифрена, заплатите се стопяват и цените галопират, а нашио Киро оди у Македония да ги пуска в Европа е време да кажем БАСТА!!!!

Ставайте хора и да се потрудим за нашето бъдеще, за бъдещето на страната ни и за бъдещето на децата ни.

Честит първи май, дано разсъдъкът бъде с нас!

От Facebook профила на Янко Янков, общински консултант от остаряла Загора, гражданска квота
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР