"Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи

...
"Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Готвя промяна на политическата система

"Уважаеми сънародници, както бях оповестил, аз поведох персонални, самостоятелни срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях към този момент приготвяме съответни стъпки, които в удобен период могат да се приложат и да доведат до действителна смяна в най-важните браншове на публичния живот ", разкрива в писмо до медиите Слави Трифонов.
"Сектори, които засягат всеки един български жител – като опазване на здравето, стопанска система, финанси, туризъм и така нататък Истината е, че измежду тези българи, с които се срещам и работя, измежду тях има хора, които могат да бъдат надалеч по-адекватни от настоящия, по този начин наименуван, политически хайлайф в законодателната и изпълнителната власт.
Междувременно при мен не престават да идват доста писма от наши сънародници от България и чужбина, които желаят да се включат в тази самодейност. Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), дружно с уважаваните от мен сътрудници - лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и лекар Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система ", прецизира Слави Трифонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР