Уважаеми съграждани, За предстоящите празнични дни сме подготвили богата и

...
Уважаеми съграждани, За предстоящите празнични дни сме подготвили богата и
Коментари Харесай

Шарена коледно-новогодишна програма в Нови пазар!

Уважаеми съграждани,
За идните празнични дни сме подготвили богата и шарена коледно-новогодишна стратегия. Започваме на 5 декември с стратегия за най-малките и приключваме на 1 януари 2023 година.

На 5 декември от 17:30 часа ни чака радостен празник, на който дружно с Дядо Коледа, Снежанка и обичани анимационни герои ще запалителен светлините на коледната елха, пред постройката на Общината.

 На 13 декември от 15:00 часа е формалното показване на кино лентата „ Разказ за трима мечтатели, камъчета и яйчени жълтъци “, отдаден на мозайките и стенописите в НЧ „ Христо Ботев-1872 “, град Нови пазар. Прожекцията на кино лентата, както и среща с част от героите в него и основателите на тази лента ще се състои в пленарната зала на Община Нови пазар.

На 19 декември ще отвори порти коледният базар на обществените услуги в постройката на ул. „ Оборище “ 5, многофункционална зала /1-ви етаж/. Базарът ще чака своите гости до 22 декември от 10:00 до 13:00 часа.

На 21 декември от 16:30 часа ще бъдат наградени отличените дребни художници от конкурс за детска рисунка на тематика „ Коледа и Нова година “. Награждаването ще се състои в ОХГ „ Петър Персенгиев “.

На 22 декември от 13:30 часа е тържествената сесия на Общински съвет Нови пазар, на която ще бъдат наградени 10-те най-хубави спортисти на Нови пазар за 2022 година.

На 31 декември от 23:30 часа стартира празнично забавление, пред постройката на Община Нови пазар. Нека дружно да изпратим остарялата и посрещнем новата година с музика, песни, хора, заря, вино и мезета. За новогодишното въодушевление ще се погрижат Петър Петров и националната певица Пепи Христозова.

Нека още веднъж бъдем дружно в тези светли празнични дни!

Община Нови пазар
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР