Уважаеми съграждани, уважаеми данъкоплатци, уважаеми избиратели, позволете ми да ви

...
Уважаеми съграждани, уважаеми данъкоплатци, уважаеми избиратели, позволете ми да ви
Коментари Харесай

Ходи пеша, глупако!

Уважаеми съграждани, уважаеми данъкоплатци, уважаеми гласоподаватели, позволете ми да ви кажа нещо. Ние сме простаци! Искате ли да знаете за какво? Защото не сме осъзнали нещо доста просто. Ние нямаме нищо. Не сме притежатели и не сме началници. Нямаме право на глас (освен на избори), нямаме право на мнение (а единствено на признателност, когато подмятат 50 лева на пенсионерите или режат ленти на пет пъти ремонтирани улици). И сме жалко стадо, привикнало на чобански подвиквания. Не вярвате ли? Помислете отново.

" Ходи пешком, бе! " Което ще рече: Аре, кво гледаш? Кво чакаш? Не си удовлетворен? Дреме ми на Конституцията!

Уважаеми глупако, именуван български и европейски жител по време на предизборна акция, дано да ти обясня по какъв начин стоят нещата. Ти може да работиш и да плащаш налози, само че това не значи нищо. Построените с твоите пари метро и автомагистрали не са твои, а Негови. Известни са още като метрото Му и автомагистралите Му. Ще те пусне да се повозиш с бензин, доставен от ортака му по белот, единствено в случай че го харесваш. И в случай че в това време не са затънали в следващия многомилионен ремонт. A propos, автомагистралата Му " Хемус " се ремонтира от четири (4) години, автомагистралата Му " Люлин " - от предходната зима, а на автомагистралата Му " Тракия " има 40-километров сектор, който друса като земетресение.

Полицията, която ти издържаш, не съществува, с цел да те пази, а с цел да Го пази. За да пази министерския Му съвет. Прокурорите, на които плащаш заплати, ги има, с цел да не Го проверяват. Никога. Парламентът, който избираш, работи, с цел да облече в закон волята Му. А ръководителят на Народното събрание е конфигуриран на тоя пост, с цел да ти изясни, че ти си господин Никой.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР