Уважаеми съграждани,Съвсем скоро ще бъдем озарени от светлината на празника

...
Уважаеми съграждани,Съвсем скоро ще бъдем озарени от светлината на празника
Коментари Харесай

Коледен поздрав на кмета на Община Котел Коста Каранашев

Уважаеми съграждани,

Съвсем скоро ще бъдем огряни от светлината на празника Рождество Христово - времето, когато ние, осъзнавайки вечността и крехкостта на живота, стигаме до разбирането, че би трябвало да живеем в естетика с външния свят.

Нека този празник, специфичен със своята хубост и обичаи, донесе наслада и вяра във всеки дом. Нека всички ние отворим сърцата си за положителното, проявата на грижа и деликатност към своите близки и към всички към нас.

За всички нас 2022 беше година на упорита работа, изпълнена с доста значими събития, довеждане докрай на остарели и начало на нови значими за града и общината планове. Годината не беше лесна, само че дружно преодоляхме доста компликации и поставихме явен курс за развиване на община Котел.

Уверявам Ви, че ще продължим да работим интензивно по планове свързани с поправки на уличната мрежа, водоснабдяването и канализацията, уличното осветяване и построяването на система за видеонаблюдение. Ще продължим да работим и за по-качественото обезпечаване на медицински грижи.

Важно място в проектите ни заемат още развиването на туризма в района и основаването на туристически атракцион, подпомагането на възрастните хора, фамилиите с ниски приходи и хората със специфични потребности.

Работихме интензивно и ще продължим да работим за развиването на спомагателни благоприятни условия за свободното време на младежите и жителите, като ще изградим нови детски и спортни площадки, беседки и пенсионерски клубове. Има още доста работа, само че сме цялостни със сили и оптимизъм.

Днес, в навечерието на коледните и новогодишни празници, позволете ми откровено да ви благодаря за поддръжката и директното присъединяване в развиването на община Котел. Заедно влизаме в 2023 година с вяра и наслада, очаквайки с право подобряването на живота на жителите и развиването на нашия роден град. Ние от своя страна ще поставим всички старания и налични запаси за тази цел.

Пожелавам Ви доста здраве, благополучие, празнично въодушевление, сбъднати фантазии във вълшебната коледна нощ! Нека има мир и разцвет, топлота в домовете и естетика в фамилиите ви през Новата 2023 година!

Весели и светли празници!

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР