"Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че

...
"Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че
Коментари Харесай

Слави: Нужна е брутална промяна! Ще покажа хора, много различни от корумпираните ни политици

"Уважаеми съграждани, с всеки минал ден става все по-ясно, че политическата класа и методът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, некомпетентно, зациклило, корумпирано и има потребност от брутална смяна. Между другото по този начин пожелаха над 2 милиона и половина от българските гласоподаватели посредством легален Референдум. Предполагам сте доста щастливи от това, че България е ръководител на Съвета на Европейски Съюз, само че дали това по някакъв метод ви кара да се чувствате по-добре, се колебая ". Така стартира писмо, разпратено до медиите, от Слави Трифонов. Публикуваме и остатъка от текста без редакторска интервенция: 
"Та в този дух на мисли, аз и моите сътрудници от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, взехме решение да ви покажем други хора - разнообразни от сегашните политици. Образовани и потвърдили качествата си. Хора, които могат да съставляват България и всички нас в напълно друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една съвременна и цивилизована страна.
След като обявихме тези наши планове, предпочитание да вземат участие в сходно начинание изявиха 3 777 души. Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография. И за мен е голяма отговорност и задоволство, че такива хора изявяват предпочитание да вземат участие в сходно начинание. Най-искрено показвам голямата си признателност и почитание към всеки един от тях. 
Държа да отбележа и че съвсем всички българи, които са на върха в международни университети, като преподаватели, или българи, които имат доста сполучлив бизнес из целия свят, съвсем всички от тези българи се съгласиха дружно да проведем събеседването с искащите да вземат участие в сходен план. Така че, аз и моят екип сме подготвени да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 година Ще излъчвам събеседването онлайн в интернет, с цел да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно осведомен за това, което се случва ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР