"Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че

...
"Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че
Коментари Харесай

Слави представя кандидатите за политици

"Уважаеми съграждани, с всеки минал ден става все по-ясно, че политическата класа и методът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, некомпетентно, зациклило, корумпирано и има потребност от брутална смяна ".

Така стартира отвореното писмо на Слави Трифонов до медиите, в което той афишира, че ще направи събеседване с претендентите за политици, какъвто конкурс разгласи преди време.

Той е екипът му, които предизвикаха референдум за смяна в изборната система дружно с президентските избори, на който гласоподаваха 2 милиона души, оповестиха кастинг за нови лица в политиката. Явили са се 3777 души.

"Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография ", написа шоуменът и добавя:

"Държа да отбележа и че съвсем всички българи, които са на върха в международни университети, като преподаватели, или българи, които имат доста сполучлив бизнес из целия свят, съвсем всички от тези българи се съгласиха дружно да проведем събеседването с искащите да вземат участие в сходен план ".

"Предполагам сте доста щастливи от това,

че България е ръководител на Съвета на Европейски Съюз, само че дали това по някакъв метод ви кара да се чувствате по-добре, се колебая. Та в този дух на мисли, аз и моите сътрудници от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, взехме решение да ви покажем други хора – разнообразни от сегашните политици. Образовани и потвърдили качествата си. Хора, които могат да съставляват България и всички нас в напълно друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една съвременна и цивилизована страна ", се споделя в писмото.

Той показва голямата си признателност и почитание към всеки един от тях. Въпросните срещи са планувани за началото на февруари - 2, 3 и 4 февруари 2018 година То ще се предава онлайн в интернет.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР