Уважаеми наши читателки, сигурни сме че не искате стомаха и

...
Уважаеми наши читателки, сигурни сме че не искате стомаха и
Коментари Харесай

То не бяха мъки, то не бе чудо: С една лъжица от тази смес чувството на тежест в стомаха изчезва

Уважаеми наши читателки, сигурни сме че не желаете стомаха и корема ви да се подуват от газове и да са задръстват с отрови! А коя жена не мечтае да има трайно изящна фигура с плосък стомах? Тук ще ви покажем по какъв начин да свържете естетичното със здравословното! Как да придобиете мечтаното тяло, без да е належащо да висите с часове във фитнеса, да ходите на изнурителни екскурзии или да се измъчвате да сваляте килограми, пробвайки един или различен спорт…
И несъмнено, без изнурителни диети, при което се лишавате от толкоз вкусни неща и без скъпоструващи хирургически процедури… Вместо всичко това, решете казуса един път вечно благодарение на един леснодостъпен естествен лек. Това е шейк, за чието подготвяне са ви нужни: лимони, семена от чия и домакински пчелен мед, които ще смесите в вода.

Преди да ви кажем по какъв начин тъкмо да го извършите, дано ви осведомяваме, за какво резултатът от тази примес е толкоз мощен да въздейства за нормализиране на обмяната на веществата във вашия организъм. Лимоновият сок, като се изключи че съдържа доста витамини (между които водещо място заема витамин С), е цялостен и с антиоксиданти, които свързват по този начин рисковите за здравето свободни радикали в кръвната плазма, а голямото количество фибри в него спомагат тялото да се чисти навреме от боклуци, токсични субстанции и газове, както и от нездравословни бактерии. Да преминем към втората съставна част – семената от чия. В тях се съдържат потребните микроелементи магнезий, цинк, както и витамините А, Е и С. Тези съставки възстановяват метаболизма на клетъчно равнище и форсират изгарянето на мазнините.

Освен това, в чията има алфа линоленова киселина, ненаситените мастни киселини омега-3, както и антиоксиданти. Този самобитен „ коктейл “ стабилизира имунната система, противодейства на напрежението, усъвършенства храносмилането и енергийния баланс, контролира апетита… Не на вятъра чията се смята за „ храната на бъдещето “! За пчелният мед – третата съставна част – е говорено доста и със суперлативи, какъв брой е скъпа храна се явява, защото в него е увеличено количеството на елементарно усвоимите монозахариди, за сметка на дизахариди, пентози, рибози и други въглехидрати.

Ето в този момент по какъв начин съответно да си приготвите шейка с тези толкоз потребни естествени артикули. Първо, в 1 ч. чаша вода изсипвате 1 с. л. семена от чия и ги оставяте да омекнат в продължение на 1 час, до момента в който не придобият типа на гел; второ, поставяте гела в стъклен буркан с необятно гърло и към него добавяте поредно 1 с. л. прясно изстискан лимонен сок, 1 ч. л. естествен пчелен мед и към 1 ч. чаша вода; трето, бъркате течността до цялостното й хомогенизиране; четвърто, оставяте буркана с напитката в хладилника за няколко минути и тя е подготвена за пиянство. Изпивате я преди да закусите, а вечерта си приготвяте нова порция. Така продължавате, до момента в който коремът ви не добие мечтаната плоска форма, а сила не стартира просто блика от вас! Действайте – резултатът от този шейк е изумителен!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР