Уважаеми медицински сестри, отново ви излъгаха. Помните ли онези 50

...
Уважаеми медицински сестри, отново ви излъгаха. Помните ли онези 50
Коментари Харесай

Нинова към медицинските сестри: Отново ви излъгаха, не се примирявайте

Уважаеми медицински сестри, още веднъж ви излъгаха. Помните ли тези 50 милиона за заплати, които по-късно се оказаха шест и най-после нито един лев не стигна до вас? Потънаха в увеличената цена на клиничните пътеки. И този път Борисов ви даде обещание още от същото. Така ще бъде, до момента в който лечебните заведения са търговски сдружения. Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook.

И какво стана - влязохте с искане за промяна, излязохте с решение за инспекции. Че има злоупотреби, има. Ще пошумят месец-два и по-късно още веднъж постарому. Изиграха ви. Защото Борисов не желае да промени модела. Той му е комфортен. Освен, че ви изиграха, ви разделиха и настроиха едни против други с лекарите. А вие знаете, че едни без други не можете, когато влезете в операционната. Сигурно има лекари, които получават 12000 лева заплата. Но за какво не му казахте какъв брой лекари в провинцията получават по 2000 лева А в какъв брой региони на страната? Хората умират без здравна помощ просто тъй като няма никакъв доктор, добави Нинова.

Десет години ръководство на ГЕРБ гледаме една и съща пиеса - в случай че има протестиращи, министър председателят ги приема милозливо. Обещава неща, които знае, че няма да извърши. За по-сигурно внася разкол и разделяне сред една група българи и друга група българи и ги оставя взаимно да се изтощават. А пациентите ще почакат. Докога по този начин с непросветеност, операции, разделяне и ненавист? Уважаеми българи, не се поддавайте на това. И не се примирявайте. И изисквайте вашите пари за вашето здраве. Не бъдете просто аудитория на следващата пиеска, декларира още Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР