"Уважаеми лекари, акушери и медицински работници. Скъпи майки и баби,

...
"Уважаеми лекари, акушери и медицински работници. Скъпи майки и баби,
Коментари Харесай

Поздрав от кмета на община Борован по случай Бабинден

"Уважаеми лекари, акушери и медицински служащи.
Скъпи майки и баби,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай Бабинден – ден, отдаден на родилната помощ, акушерите, родилките, и здравето на децата.
Първият ярък лъч на нежността, озарил новороденото, е усмивката на майката, само че първата ръка, която го допира, е ръката на лекаря, на акушерката, на здравната сестра.
Искам да изразя своята благодарност и почитание към напъните, които полагате всекидневно за раждането на нашите деца, в чийто ръце е бъдещето на района и страната ни.
Пожелавам Ви да продължавате със същата безрезервност и усърдие да упражнявате високохуманната си специалност, да поемате в ръцете си от ден на ден новородени и да ставате очевидци на най-голямото знамение – появяването на нов живот.
Нека бъдат леки и изпълнени с позитивни страсти работните Ви дни, дано старанията Ви бъдат високо оценени с почитание и любов от страна на Вашите пациенти! В персонален проект, Ви поисквам здраве, фамилно благополучие, благоденствие, доста морални и материални задоволения!
А на Вас скъпи майки, поисквам доста мощ и безрезервност.Изживейте с наслада развъждането на децата си и бъдете тяхна опора в живота!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
КМЕТ НА ОБЩИНА БОРОВАН
ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР