Уважаеми колеги от т.нар. партии на протеста, вие отказахте да

...
Уважаеми колеги от т.нар. партии на протеста, вие отказахте да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Oтказахте мнозинство за смяна на Гешев, а сега искате да смените охраната му

" Уважаеми сътрудници от така наречен партии на митинга, вие отказахте да създадем болшинство, което да смени основния прокурор Иван Гешев, а в този момент търсите болшинство, което да смени защитата му.

На това му се споделя промяна по протестърски ". С тези думи се обърна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме " от парламентарната естрада.
 Българска социалистическа партия реши: Връща мандата на Радев във вторник Българска социалистическа партия реши: Връща мандата на Радев във вторник
Националният съвет на Българска социалистическа партия взе решение да върне третия мандат за сформиране на държавно управление на президента на 7 септември, разгласи водачът н...

Ние от Българска социалистическа партия опитахме да внесем непоклатимост, успокоение и разсъдък.

Поканихме Има Такъв Народ, Демократична България и ИБГНИ на диалог за болшинство по политики и постоянно държавно управление – болшинство за смяна на модела. Част от тази смяна беше разногласието от през вчерашния ден и през днешния ден – правосъдна промяна " съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Поясни, че към този момент 1 месец Българска социалистическа партия проявявали отговорност и по тази причина търпели, мислили държавнически. Новите партиите обаче високомерно отхвърлили подадената ръка и и по този начин основаването на кабинет било невероятно.

Вместо това два дни молели Българска социалистическа партия да задържат мандата, с цел да се гласоподават значими въпроси. За сметка на това в залата не се обсъждало нищо значимо, а единствено думи и подправена угриженост и чуване на министри.
 Българска социалистическа партия отговори на ГЕРБ и показа своите оферти за актуализация на бюджета Българска социалистическа партия отговори на ГЕРБ и показа своите оферти за актуализация на бюджета
Лидерът на Българска социалистическа партия показа в Народното събрание предложенията на левицата за актуализация на бюджета. Корнелия Нинова посочи, че всички препоръчан...

Това Народно заседание (НС) е изчерпано от наличие, разгласи тя.

" Имате 4 дни до вторник за финален опит за отговорност и разсъдък пред страната и хората ", сподели Нинова. Напомни по какъв начин в края 45-то Народно събрание от Българска социалистическа партия поискали преизчисляване на пенсиите, н о тогава им отказали.

Сега още веднъж приканва за същото – само че посредством актуализацията на бюджета. Призова да не се позволява още веднъж борбите и нападките в Народно събрание, тъй като резултатът ще е съдбовен. Според нея в случай че не се стигне до рационална актуализация ни чакат тежки месеци, а отговорността ще бъде на всички. Сриването на Народно събрание би трябвало да спре. Мислете! 4 дни – мисъл, разсъдък и деяние за спокойствието на народа ", приключи Нинова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР