"Уважаеми колеги, На този ден през далечната 1879 година са

...
"Уважаеми колеги, На този ден през далечната 1879 година са
Коментари Харесай

Шефът на варненския затвор със силни думи за надзирателите СНИМКИ


"Уважаеми сътрудници,

На този ден през далечната 1879 година са подписани привременните правила за основаване на пандизите, а учредителното заседание на Княжество България стартира своята работа в гр.Търново на 10.02.1879 година Така се поставя началото на новата наказателно - изпълнителна система в България и по тази причина с Решение № 862 на Министерски съвет от 15.12.2006 година 29–ти януари е разгласен за професионален празник на работещите в системата на Главна дирекция „ Изпълнение на наказанията” при министерството на правораздаването.



Години на ред професионалния празник е знак на самопризнание за една специалност, която не е изключително привлекателна и влиятелна, само че е виновна и тежка и по-често подложена на критика в сравнение с подтиквана. Предизвикателствата на динамично развиващия се световен свят в изискванията на трудовото ни всекидневие са тестване за нашата система и изискват непрекъснато нови познания и нов тип експерти.




Изказвам признателност към всички чиновници, които носят денонощните наряди и преодоляват голям брой опити от лишените от независимост за внасяне на непозволени движимости, опити за неподчинения, провокации и автоагресивни дейности, както и на инспекторите обществена активност, психолози, учители, медици и деловодители, които правят голяма по размер работа за застраховане на правния и здравен статус, развиването на просветителните и корекционно-възпитателни действия с лишените от независимост.



Трябва да се отдаде дължимото и на чиновниците от бранш Финанси, логистика и финансови разноски, които не престават гъвкаво да се приспособяват към ситуацията и демонстрират съобразителност в своята активност, както и на чиновниците от Държавно дружество ”Фонд затворно дело”, които съумяват в тези сложни условия да проявят своите мениджърски умения, компетентности и темперамент.

С убеденост, че триумфите предстоят, Ви поисквам здраве, воля за съпричастност, увереност и резистентност. Честит празник! "

Началник на пандиза Варна: старши комисар Йордан Йорданов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР