Уважаеми господа от ГДБОП! Да, не съм сбъркала, пиша специално

...
Уважаеми господа от ГДБОП! Да, не съм сбъркала, пиша специално
Коментари Харесай

Как МВР реши, че заплашвам руския патриарх

Уважаеми господа от ГДБОП! Да, не съм сбъркала, пиша особено за вас, за тези, които доста деликатно наблюдават моят фейсбук-профил и четат всичките ми постове и мнения.

До през вчерашния ден се усещах малко наранена от обстоятелството, че сте ме подминали и не сте ме привикали за предоставяне на пояснения във връзка моите изявления на страниците на обществената мрежа! Но не щеш ли през вчерашния ден тази “несправедливост” беше поправена! Точно в 10:40 ми се обади на мобилния телефон някой си господин Цветан Димитров и общително ме предложения да дойда във Второ РПУ с цел да дам сведения (най-накрая лявата ръка на Министерство на вътрешните работи разбра какво прави неговата дясна ръка и откакто съм дала мобилния си номер по отношение на последния протест, който организирахме на 18.03.2018 година, към този момент нямаше по какъв начин да не ме намерят – въпреки всичко не съм игла в копа сено!).

На въпроса ми по отношение на какво ме “канят” във 2-ро РПУ, получих сбит отговор: “Във връзка с ВАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ!”.

Представете си, стана ми любопитно: какво толкоз съм направила, откакто сходно заявки по собствен адрес за последно чух преди доста, в действителност доста години - когато бях ученичка! Проявих благосклонност и се отзовах на общителната покана да обсъдим “моето поведение”. В 11:32 към този момент бях в 2-ро РПУ и се обадих на господин Димитров, че съм в ръководството. Всичко стартира както би трябвало: записаха ме в дневника, ревизираха персоналната ми карта, дадоха ми пропуск и съпроводена от господин Димитров се качих до кабинета на въпросния господин.

Тук стартира забавното. Отговориха ми на въпроса за какво са ме “поканили” (да знаете, другари, че нямате право да откажете такава “покана за сведение” по някой си чл.на Закона за Министерство на вътрешните работи, другояче ви довеждат наложително!). Повечето от вас към този момент се сетиха - да, отново във връзка визитата на съветския господин Гундяеев, по съвместителство патриарх на РПЦ и моя засегнат коментар по отношение на неговото безочливо и цялостно с неистини изявление пред Българска национална телевизия! Повтарям особено за ГДБОП- НАГЛО, АРОГАНТНО, ВЪЗМУТИТЕЛНО И ПЪЛНО С ЛЪЖИ изявление на ВАШ КОЛЕГА, “ (второразрядно ченге в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “ )(г-н В. Симеонов, вицепремиер на Република България), а едвам по-късно по съвместителство патриарх на РПЦ.

Препубликувайки публикацията на "Фактор ", бях направила следния коментар:

“Като български жител и като украинка, възмутена съм до дъното на душата си от съветската агитация, която се лееше през вчерашния ден от ефира на Българска национална телевизия. Интервюто с патриарха Кирил е 100% провокация против Украйна. Тя е и против България. Господа публицисти от Българска национална телевизия, засрамете се! След като задавате въпроси, свързани с експанзията на РФ против Украйна да бяхте най-малко се ограмотили малко по какъв начин се правят оценка дейностите на РФ против Украйна по света. Или не виждате по-далеч от носа си? Поздравления на сътрудниците от "Фактор "!”

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР