Уважаеми другарки и другари, делегати на заседанието на 13-ата конференция

...
Уважаеми другарки и другари, делегати на заседанието на 13-ата конференция
Коментари Харесай

Паргов: Този път сме близо до победата

Уважаеми другарки и приятели, делегати на съвещанието на 13-ата конференция на Софийската градска организация на Българска социалистическа партия. Уважаеми посетители и публицисти, в навечерието сме на локалните избори още веднъж. За следващ път влизаме в борба с нашия дълготраен конкурент -ПП ГЕРБ. Този път е друго. Този път сме покрай това, което във времето обратно бихме определили - като чудо- успеха. Това сподели водачът на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов в отчета си по настоящата политическа конюнктура и идните задания на Софийската градска организация на Българска социалистическа партия за „ Местни избори “ – 2019 пред Софийската градска конференция.

Тя стартира с кворум от 144 делегати. Конференцията бе открита от водача на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов. На съвещанието участва и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В началото на съвещанието прозвучаха химнът на България, този на Европейски Съюз и на Интернационала. Конференцията би трябвало да избере управление и помощни органи и да одобри и утвърди своя дневен ред.

Основни точки от дневния ред на конференцията са одобряване на кандидат-кмет на София и лидер на листата за общински съветници. Като предложение към дневния ред бе постъпил план на решение за приемане на декларация по отношение на шпионския скандал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР