Уважаеми дами, не се ли чувствате вече щастливи? Какво да

...
Уважаеми дами, не се ли чувствате вече щастливи? Какво да
Коментари Харесай

Какви стъпки трябва да предприемете незабавно, ако вече не се чувствате щастлива

Уважаеми дами, не се ли чувствате към този момент щастливи? Какво да предприемете, в случай че си мислите, че това фактически е станало проблем и крепко сте „ зациклили “? Мислите ви вярно се насочват в едно направление – нуждаете се от промени! Но какви да са те? Първото, което ви хрумва е да измененията външния си тип – прическа, дрехи… Но неведнъж това се оказва недостатъчно…

Да предположим, че живеете сами и се чувствате от това самотни и изоставени, защото приятелите ви са се пръснали – всеки със своите грижи, а връзката ви – в случай че имате такава – е станала нестабилна, само че се колебаете дали да я прекъснете.

В подобен случай се постарайте да си намерите нови другари (без несъмнено да „ забравите “ за старите такива), с които да поддържате връзка постоянно и всред които да откриете подобен, на който може да се доверите, с цел да получите поддръжка и скъп съвет по вълнуващи ви въпроси и проблеми. А дали пък един „ домакински любим “ няма да ви ощастливи?

Връщате се от работа и ви чака едно махащо опашка правдиво кученце или едно пухкаво мъркащо котенце…

Чудесно е, само че можете ли да поемете всекидневни грижи за животното? Това си е един непрекъснат ангажимент – както е в случай че си имате детенце… А дали фактически да не си родите едно с или без да сте построили семейство? Засега изоставете тази мисъл – децата се нуждаят от крепко семейство с двама предани родители! За това не отлагайте да ревизирате връзките с колегата си – в случай че имате непрекъснат подобен.

Ако чувствате рутинност, липса на топлина или доверие, то обсъдете с него обстановката и вземете решение да се разделите или не. Не си коства за се измъчвате с една амортизирана връзка – по-добре му кажете „ довиждане “ – светът е огромен и вероятността да срещнете подобаващия човек по никакъв начин не е малка…

А в случай че чувствате, че цялата конюнктура към вас ви е омръзнала „ до гуша “ – жилище, интериор, квартал, съседи и занимания и даже града? Тогава се замислете за разновидността да се преместите на ново място – такава смяна ще провокира у вас цяла гама от забравени от дълго време безредици! Затова пробвайте да промените квартирата и може и града, (разбира се в случай че не градите професионална кариера в работата си!)

Може да поемете подобен риск – нов град – нова работа, само че по този начин несъмнено ще се почувствате актуализирана и щастието ще почука на вратата ви! Но в случай че пък повода да сте „ отвън релсите “ е точно в естеството на работата ви, в нейната безперспективност или неналичието на колегиалност, преминаваща в злоба или ревнивост?

Тогава потърсете си друга работа непременно – може и да не е по специалността! Струва си, защото на работното си място сте ангажирани най-малко 8 часа на ден и е неприемливо през това време да сте изнервени и нещастни! И вечерта да се чувствате прочувствено изтощени… При това състояние, по какъв начин да излезете с другари или с колегата си и да се забавлявате – ще ви бъде доста мъчно, нали…

А може би единствено една почивка би оправила за дълго време нещата? Направете такава, само че на непознато до тогава място и не се колебайте да се запознаете с нови хора – те могат да станат ваши положителни другари за в бъдеще, а някой от тях – и нещо допълнително.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР