Уважаеми дами и господа, отговарящи за контрола на пътните превозни

...
Уважаеми дами и господа, отговарящи за контрола на пътните превозни
Коментари Харесай

Лабиринт и бягане с препятствия около Лидл и Кауфланд

Уважаеми дами и господа, отговарящи за контрола на пътните транспортни средства по улиците на град Пловдив, за следващ път ви приканвам да вземете трайни ограничения във връзка с .

Така стартира сигнала си до виновните институции читателка на Plovdiv24.bg . И разяснява:

" Камионът, който беше мотив за първичния ми сигнал от януари 2022 година, още веднъж е на същото място. Бусовете, които сергиите употребяват за склад на стока, също са нанизани един след различен и са тук непрекъснато.

Пред сергиите всеки пресича и стопира с коли както му пристигна. Буквално по цялото кръстовище и на пешеходните пътеки, и на самите завои има спрели коли " за малко ".

И това е по през целия ден! Епизодичните инспекции явно не правят работа, тъй като нарушителите са наясно, че и това ще мине и всяко чудо/проверка - за три дни.

Наистина се надявам на отговорно и професионално решение от страна на представляваните от Вас институции, защото за елементарните жители е просто лабиринт и тичане с трудности, да не приказваме за риска, който всяко дете, пенсионер и майка с количка поема, минавайки по тези улици.

Въведете ред според закона за придвижване по пътищата и осигурете на жителите - дребни и огромни, сигурност на това оживено място!!! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР