Уважаеми читатели, информационна агенция „БЛИЦ”, в. „Доктор” и сайтът „Здравето”

...
Уважаеми читатели, информационна агенция „БЛИЦ”, в. „Доктор” и сайтът „Здравето”
Коментари Харесай

„Питай специалиста”: Задавайте въпроси към ендокринолога проф. Здравко Каменов

Уважаеми читатели, осведомителна организация „ БЛИЦ”, в. „ Доктор” и уеб сайтът „ Здравето” неотдавна започнаха нова видео-рубрика „ ”. Известни, известни и доста способени лекари от разнообразни медицински области ще дават отговор на вашите въпроси по авансово заложени тематики.

Видео-интервюто ще можете да гледате на фейсбук страницата на уеб страницата „ Здравето”, както и на YouTube канала на Агенция „ БЛИЦ” в определено от вас време. Достъпът до видеата ще бъде безвъзмезден и неопределен, тъй че всеки, който се интересува от дадената тематика, ще може да научи повече за всичко, което го вълнува и е значимо за здравето му.

Вторият ни посетител ще бъде проф. Здравко Каменов - водещ експерт в региона на ендокринологията в България. Той е шеф на Клиниката по ендокринология и заболявания на обмяната в Александровска болница и началник на Катедрата по вътрешни заболявания в Медицинския факултет на Медицински университет - София.

Национален съветник е по вътрешни заболявания. Проф. Каменов е и първият българин, отличен с почетен орден от Американската асоциация на клиничните ендокринолози за цялостната си научно-практическа активност в региона на ендокринологията.



С изявения експерт ще разясняваме тематиката за диабета – едно от най-честите, травматични и инвалидизиращи социално-значими болести освен у нас, само че и в чужбина. Акценти на видео-срещата ни с проф. Каменов ще бъдат въпросите за профилактиката на болестта, за неговите скрити изяви, за първите стъпки в преодоляването на към този момент проявени недоволства и преддиабетни положения. Също по този начин ще разясняваме най-новите способи за лекуване на диабета, посредством които се реализира сполучлив надзор над болестта.

Пишете, не ни жалете!

Въпросите си можете да задавате на , както и на имейлите и

Очакваме вашите въпроси най-късно до 27 август, с цел да можем да ги зададем на проф. Каменов.

Бъдете здрави!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР