Уважаеми бивши величия, провалени политици, политически тролове, Фейсбук пехливани, политически

...
Уважаеми бивши величия, провалени политици, политически тролове, Фейсбук пехливани, политически
Коментари Харесай

Деница Сачева: Говорете си. Не ми пречите. И знам къде отивам

”Уважаеми някогашни величия, провалени политици, политически тролове, Facebook пехливани, политически комедианти, които привиждат фарс, псевдомислители за народа, за който осигурявате единствено зрелища, само че не и самун. Говорете си. Не ми пречите. Знам коя съм, къде съм и за какво. И знам къде отивам. Харесването не ме блазни, нехаресването не ме плаши. #Приятна игра! ”
Това лирично, по думите й, отклоняване е час от поста на общественият министър Деница Сачева. Тя изброи във Facebook хвалебствена статистика с 25 ограничения на министерството й, реализирани " с поддръжката на премиера Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ ".

От цифрите и данните мнозина си вършат заключения, че министърът регистрира евентуалните гласоподаватели за партията. Сачеве не е пропуснала да регистрира и нарасналите заплати в държавната администрация - 7 600 обществени служащи, чиновници в бюрата по труда и инспекциите по труда получават 30% нарастване на заплатите за над 15 150 000 лева, написа тя.

Фрапиращо е, че от " обстоятелствата " на Сачева се вижда още и какъв брой съумя общественото министерство да помогне на родителите в насилствен отпуск. При предстоящи 55 000 души, които да бъдат подкрепени еднократно с 375 лева, тази мярка е достигнала до едвам 3750 фамилии. Сумата трябваше да помогне на хората, които не могат да работят поради затворените учебни заведения и детски градини, само че МТСП сложи прекомерно сурови условия за размера на подпомагането - родителите трябваше да са изчерпали целия заплатен отпуск между тях и да са употребили най-малко 20 дни неплатен отпуск.

Вижте целият й доклада и разноските от бюджета, които са направени, с цел да може Сачева да каже, че знае коя е.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР