Уважаеми български граждани, вчера се случи нещо безпрецедентно в президентската

...
Уважаеми български граждани, вчера се случи нещо безпрецедентно в президентската
Коментари Харесай

Нинова: Забраниха ни събора на Бузлуджа, но ще го направим на жълтите павета

" Уважаеми български жители, през вчерашния ден се случи нещо невиждано в президентската институция. Тежко въоръжени представители на органите на реда, както и показните дейности на органите на правосъдната власт са удар по върховенството на закона, Конституцията и правовия ред.
Днес министър председателят Борисов трансферира отговорността за протичащото се в страната на НСО. Твърде обикновено, господин министър председател. Отговорността за протичащото се е ваша ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група.
" Разгради се държавността, институциите не работят, България е измежду най-корумпираните страни в Европа, у нас бедността и неравенствата са по-високи.
Демографската злополука е реалност, поставихте ни на унизителното 111-то място по независимост на изразяването. Най-вече създадохте мафиотско-олигарфичен модел на ръководство и всеки, който се опълчи на този модел е преследван и злепоставен.
Държите народа в послушание посредством боязън. Но страхът не дава бъдеще, той може да подсигурява тирания, само че не дава вероятност. Ние желаеме тъкмо това - естествен живот и вероятност за всеки българин ", съобщи Нинова.
Тя уточни, че през вчерашния ден хиляди хора са излезли да кажат, че не може да продължава по този метод и ги поздрави за това.
" Искам от името на Българска социалистическа партия да заявя тук намерено, с цел да няма след това спекулации, приказки за прелом, да не си позволявате да преследвате хора в страната. Затова го върша от парламентарната естрада, непосредствено, намерено и с цялостното схващане.
Хиляди наши членове и симпатизанти, съдружни сътрудници, хора, които нямат общо с Българска социалистическа партия, от през вчерашния ден декларират предпочитание и подготвеност да вземат участие в митинги в цялата страна. Не просто в отбрана на президента, а за спасяването на България и ще го създадем ", сподели Нинова, представена от Фокус.
" Вчера властта ни забрани да проведем обичайния си събор на левицата на връх " Бузлуджа ". Добре, ще го създадем на жълтите павета в София пред Министерски съвет. Ще го създадем като народен протест и дано всички искащи смяната, без оглед на партийните си ползи, се обединим. Не става дума за партийните, или персонални рейтинги, а за България ", продължи водачът на Българска социалистическа партия.
Тя уточни, че Българска социалистическа партия е парламентарно показана партия и ще употребява всички механизми на закона и по тази причина внасят избор на съмнение вътре в Народното събрание. " Вярваме във вашата поддръжка ", обърна се Нинова към българите.
" Уважаеми депутати, мислете, математическият общ брой от 121 тук вътре или силата на хиляди на открито. Скъпото персонално депутатско място за още няколко месеца или години бъдеще за България и разцвет на народа.
Вчера отбелязахме 170 години от рождението на Иван Вазов, ще приключа с неговите думи. " Каквото и да вършиме, не се гаси, туй що не гасне ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР