Уважаема публика, Скъпи приятели на Пиеро, Иняцио и Джанлука, Заради

...
Уважаема публика, Скъпи приятели на Пиеро, Иняцио и Джанлука, Заради
Коментари Харесай

Il VOLO отлагат концерта си в Пловдив за юли догодина

Уважаема аудитория,
Скъпи другари на Пиеро, Иняцио и Джанлука,
Заради пандемията от COVID-19   Il Volo отсрочват международното си турне „ 10 years ” за лятото на 2021г. Наред с концертите в други европейски градове се постанова да бъде отсрочен и концертът им в Пловдив, очакван за 13 юли 2020г.
„ Много съжаляваме, че не можем да пеем на такова магическо място като вашия Античен  театър. За нас, изпълнителите, е голямо наслаждение и чест да стъпим на сцена като тази. Това е най-истинското място за музиката! ”, споделят тримата музиканти.
В същото време обстановката в България остава все по този начин несигурна. Ограниченията и наложените ограничения за сигурност при осъществяване на огромни събития непрестанно се трансформират, както и изискванията за влизане на непознати жители в страната. За нас също по този начин е значимо да пазим здравето на нашата аудитория, на музикантите, на техниците, на всички, които работят по реализирането на един концерт.
Всички тези условия вършат все още невероятно провеждането на концерта на Il Volo в Античен спектакъл в Пловдив – продукция от подобен огромен мащаб и с толкоз доста участници.
През последния месец, обаче, екипите ни, от България и от Италия, работихме интензивно и осигурихме нова дата за срещата ви с италианската музика и с очарователните Джанлука, Иняцио и Пиеро.
Новата дата за концерта на Il Volo в Пловдив е 6 юли 2021г., Античен спектакъл.
Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За тези от вас, които нямат опция да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде употребен до края на 2021 година Презаверките ще могат да се вършат в Ивентим по открит ред, който ще оповестим след 16 юни 2020г.
Благодарим ви за доверието, за положителния усет и за обичта към музиката! Ние още веднъж ще ви срещнем с божествения гений на тримата италианци. Убедени сме, че техните правилни почитатели ще ги дочакат. Sono musica vera che resta!
Екипът на BG Sound Stage
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР