Уулвърхямптън Уондърърс разгроми Бешкташ с 4:0 в последния си мач

...
Уулвърхямптън Уондърърс разгроми Бешкташ с 4:0 в последния си мач
Коментари Харесай

Автогол на Васил Божиков изпрати Уулвърхямптън на второ място в група K

Уулвърхямптън Уондърърс разгроми Бешкташ с 4:0 в последния си мач от група " К " на Лига Европа, само че това се оказа незадоволително за първото място в група " К ". В другия мач португалският Спортинг Брага победи Слован в Братислава с 4:2 и ще бъде в първата урна за жребия.
 Всички резултати от шестия кръг на Лига Европа
Всички резултати от шестия кръг на Лига Европа

Ще станат известни всички 1/6-финалисти, които не престават през февруари

Преди последните срещи и Уулвърхямптън и Брага си бяха обезпечили място в идната фаза. Автогол на българския национал Васил Божиков се оказа решителен за оформяне на крайното класиране. Той заби топката във врата на Слован за 2:3 в 75-ата минута, като неговите съотборници бяха повели на два пъти. Шпорар вкара за 1:0 в 42-ата минута, само че Фонте изравни минута преди почивката.

В 70-ата минута Моха изведе словашите напред. Преднината им още веднъж продължи единствено 2 минути и Тринкао изравни. Последва автоголът на Божиков. Португалците вкараха и четвърти гол в добавеното време.

Диого Жота беше героят за Уулвърхамптън. Португалецът влезе като промяна в 56-ата минута и по-късно направи хеттрик в 58-ата, 63-ата и 69-ата минута. Освен него се разписа и Леандер Дендонкер в 67-ата минута. Играчите на Уулвърхямптън вкара всичките си попадения единствено за 9 минути, което е малко по-бързо от достижението на Манчестър Юнйатед против АЗ Алкмаар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР