Уулвърхемптън загуби от Челси в среща от 5-ия кръг на

...
Уулвърхемптън загуби от Челси в среща от 5-ия кръг на
Коментари Харесай

Ейбрахам с хеттрик и автогол на Молиню, аплодираха го и от двете агитки

Уулвърхемптън загуби от Челси в среща от 5-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на стадион " Молиню " приключи при резултат 2:5.

В воин за гостите се трансформира Тами Ейбрахам. Новата звезда на лондончани вкара хеттрик във вратата на противника, а двадесет минути преди последния сигнал се разписа и в тази на личния си тим, засичайки топката от корнер.
 Снимка 442812
Източник:

Гостите бяха в ролята на любимци за днешния мач, като на пръв взор отборът на Франк Лампард даже не се помъчи доста, с цел да стигне до крайния триумф.

" Сините " бяха в този мач без Емерсон, Канте, Лофтъс-Чийк и Ван Гинкел, като всички те имат проблеми с травми и бяха навън за тази среща. Домакините от своя страна също имаха кадрови проблеми и контузен бе Дохърти, а осъден беше Боли.

Фикайо Томори даде преднина на гостуващия отбор след 31 минути игра, а три по-късно Ейбрахам откри головата си сметка за деня.
 Снимка 442810
Източник:

Отново той бе прецизен и четири минути преди почивката, като на този стадий всичко в мача изглеждаше ясно.
 Снимка 442814
Източник:

Хеттрикът на Ейбрахам стана факт 10 минути след паузата, а в 69-ата той засече злополучно кълбото в мрежата на личния си вратар, откакто се бе присъединил да оказва помощ в отбрана.
 Снимка 442813
Източник:

Пет минути преди края Патрик Кутроне вкара за 2:4. Оказалото се и извънредно 2:5 оформи Мейсън Маунт с гол в шестата минута от продължението на конфликта.

Лондончани са спечелили към този момент 8 точки в първите четири кръга, до момента в който " вълците " са взели едвам 3 пункта за този брой срещи от началото на сезона.

В последните шест директни мача сред тези два тима статистиката демонстрира четири победи за столичани, едно реми и една загуба.
 Моуриньо: Лампард има всички условия, с цел да бъде сполучлив
Моуриньо: Лампард има всички условия, с цел да бъде сполучлив

" Той е наследник на футболист, чичо му е управител, самият той беше топ състезател "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР