Уудс и Тимбърлейк са акционери в Nexus Luxury Collection, глобалната

...
Уудс и Тимбърлейк са акционери в Nexus Luxury Collection, глобалната
Коментари Харесай

Тайгър Уудс и Джъстин Тимбърлейк разкриват планове за отваряне на спортен бар в Сейнт Андрюс

Уудс и Тимбърлейк са акционери в Nexus Luxury Collection, световната организация за недвижими парцели, която стои зад проектите.

Мястото - покрай известният Old Course - чака се да има " издигната кухня ", занаятчийски коктейли, голф симулатори, боулинг с патица и дартс.

Спортните събития ще се прожектират в целия бар и в случай че проектите бъдат утвърдени от Съвета на Fife, един киноекран ще бъде непокътнат за театрални издания.

Пъбът ще бъде кръстен T-Squared Social - респект към T в Тигър и Тимбърлейк - след сходно заведение със същото име, намерено в Ню Йорк предишния месец.

Двойката пристигна с концепцията по време на игра на голф на Бахамските острови.

Уудс сподели: „ Джъстин и аз взехме решение, че би било ужасно да създадем място, което съчетава обичаните ни неща и сплотява хората, с цел да си прекарат ужасно.

„ Винаги сме знаели, че желаеме да създадем нещо дружно, и Nexus ни даде платформата да оживим нашата концепция в Ню Йорк и в този момент Сейнт Андрюс. "

Уудс сподели, че е имал " задоволително шанса " да се наслаждения на " доста специфични моменти " в Сейнт Андрюс.

Той добави: " Всички искахме да донесем нашия Т -Squared Social concept to St Andrews, с цел да добавите към локалната общественост и да бъдете гостоприемно място както за живеещите в St Andrews, по този начин и за посетителите. "

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Holly Willoughby напуща This Сутрин
Мъж се качи на кметството, с цел да събори израелското знаме
Всички полети на летище Лутън са спрени след голям пожар

Тимбърлейк, който стана прочут в момчешката тайфа NSYNC през 90-те години, сподели, че е „ за мен е чест “ да влага в крайморския град.

Той добави: „ Идвал съм в Сейнт Андрюс доста пъти, с цел да играя голф, в това число да се състезавам в шампионата на Alfred Dunhill Links.

„ Нашето ново място е доста повече от характерен състезателен бар – това е място, където можете да отидете, с цел да се забавлявате, без да жертвате качество или комфорт. “

Лични линии от Уудс и Тимбърлейк ще обхванат в пространството, в това число огромни лъскави фотоси на Уудс на голф игрището и Тимбърлейк в концерт, украсяващ стените; персонализирани чанти за голф, надписани с техните имена; и селекция от маркови артикули и подложки за чаши, гравирани с техните подписи.

Щракнете, с цел да се абонирате за Backstage, където и да получавате своите подкасти

The New Picture House за първи път е открита в Сейнт Андрюс през 1930 година

Управляващият шеф Дейвид Морис сподели, че това е неразделна част от заниманията в града.

Той сподели: „ Новата Picture House ще продължи да работи както нормално до второ разпореждане.

p>

„ Директорите чакат с неспокойствие да поддържат T-Squared Social с техните проекти за развиване и да посрещнат нови и съществуващи клиенти в New Picture House след привършване на реконструкцията. “

Очаква се мястото ще отвори през 2024 година след утвърждение на проекта.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР