Утвърдилата се като традиция инициатива на район "Западен" "Музика в

...
Утвърдилата се като традиция инициатива на район "Западен" "Музика в
Коментари Харесай

Подаряват концерт на пловдивчани

Утвърдилата се като традиция самодейност на регион "Западен " "Музика в парка " продължава и през есента с концерт на "Биг Бенд Пловдив ". Концертът е част от програмата за културния календар на региона за 2017-та година и се организира под патронажа на кмета Димитър Колев. Той кани всички меломани да дойдат да се насладят на качествената музика през днешния ден от 17,30 часа пред храм "Свети Климент Охридски " в парка "Ружа ".
След хор " Тримонциум " пловдивчани ще имат опция да се насладят на "Биг Бенд Пловдив ". Той е основан през 2000-та година в град Пловдив. Ръководител на оркестъра е Николай Гешев. Всички участници в бенда са професионални музиканти. Оркестърът работи с разнообразни солисти, развива активността си основно в родния град Пловдив, само че сполучливо гостува и в други градове на страната. Участник е в влиятелни фестивали.
Музикантите сервират на феновете си по време на концертите си по автентичен и занимателен метод настоящи и "вечни " международни шлагери в род - джаз, поп, евъргрийни, соул и всякаква друга качествена музика.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР