Утрото ви ще стане по-приятно, ако се откажете от няколко

...
Утрото ви ще стане по-приятно, ако се откажете от няколко
Коментари Харесай

5 признака, че сами си разваляте настроението сутрин

Утрото ви ще стане по-приятно, в случай че се откажете от няколко нездравословни привички, които ви пречат да се наслаждавате на свободното ви време.

Мислите за дреболии
Веднъж Марк Зукърбърг сподели пред публицисти, че постоянно върви на работа в едни и същи облекла. За да не бъде утрото му помрачено от мисли за облеклото му, той разполага с няколко тениски и панталони. Навикът на Зукърбърг е основан на заключения на психолози – заран човек не трябва да се посвещава на дреболии.

Проверявате електронната си поща
7:00 часа сутринта е, а вие влизате в служебната е-поща. Там ви чака яростно писмо от шефа. Или пък сътрудник ви озадачава със странни въпроси. Този неприятен табиет би трябвало да спре още в този момент. Сами си разваляте деня!

Лежите в леглото си след алармата за пробуждане
Удивително, само че психолози считат, че е неприятна концепция да се излежавате в леглото, откакто будилникът е иззвънял. Така вие настройвате организма си за отмора, а не за бодърстване.

Не вършиме утринна гимнастика
Упражненията, които изпълнявате на празен корем, носят огромна изгода. Ако се борите с непотребните килограми, то утринните извършения би трябвало да са наложителна част от всекидневието ви.

Отлагате решенията на значими задания
Навикът да вършиме всичко в последния миг ще ви вгорчи живота./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР