Утре за почти цялата страна, с изключение на 5 области,

...
Утре за почти цялата страна, с изключение на 5 области,
Коментари Харесай

Започва се от тази вечер! Иде силен вятър, температурите падат чувствително

Утре за съвсем цялата страна, като се изключи 5 области, на следващия ден е разгласен жълт код за рисково време. Ще има интензивни превалявания и мощен вятър. За Варна кодът е поради предстоящ вятър със скорост на моменти до 19 м/сек.

През нощта северозападният вятър в цялата страна ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Ще е най-вече облачно, тук-там ще има превалявания от дъжд, по-интензивни и със обилни количества в Северна България, изключително в Предбалкана. Утре основно в източните и южни региони ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична активност. От северозапад облачността ще се раздира и понижава. През деня ще е прохладно, само че по здрач северозападният вятър ще стартира да отслабва. Ще е сензитивно по-хладно, с преобладаващи оптимални температури сред 20° и 25°.

Над планините ще доминира облачно време. Краткотрайни превалявания ще има тук-там, основно в масивите от Източна България и Рило-Родопската област. В крайните южни региони преваляванията ще са по-интензивни. След обяд над Западна Стара планина облачността ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура само че височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, с валежи от дъжд. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър и с него температурите ще се намаляват. Максималните ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР