Утре внасяме вота на недоверие към правителството. Първо ще се

...
Утре внасяме вота на недоверие към правителството. Първо ще се
Коментари Харесай

Славчо Велков: България тепърва я чакат сериозни изпитания

Утре внасяме вота на съмнение към държавното управление. Първо ще се гласоподава оставката на ръководителя на НЗОК проф. Камен Плочев. Аз не мога да си обясня каква е повода за освобождението му, откакто му остават 5 дни болничен и той е в положително общо положение. Утре ще посоча кои са тези, които излъгаха за задълженията на НЗОК. Това коства доста на българските жители, които се лекуват в чужбина. Той е краткотрайно неработоспособен заради заболяване и е уведомил за положението си. Това сподели специалистът по сигурност и сегашен народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков в ефира на БТВ.

"Тези, които на следващия ден гласоподават освобождението му от поста ще се покрият с срам ", безапелационен бе Велков. По думите му това ще бъде следващ трус в системата на опазването на здравето. "България занапред я чакат съществени тествания. Има данни, че немската здравна каса е потърсила задълженията си от НЗОК по правосъден път. Става дума за над 100 милиона лв. ", разкри Велков.

Относно вотът за съмнение по тематиката "Сигурност ", Славчо Велков обясни претекстовете: "Неспособността на ръководещите да се оправят с провокациите пред националната сигурност. Случаят "Пелов " не е изолиран. Той е знаков във връзка с сигурността у нас. Той сподели, че правораздаване може да се раздава отвън правосъдната система. Нещата са отвън надзор. Това не е удар по този, който е паднал ".

"Очаквам земетресения в Македония поради новото име. Ще бъдем очевидци на забавни събития и в Гърция ", предвижда специалистът по сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР