Утре вечер започват четвъртфиналните битки в онлайн реалити формата #WINmyBET

...
Утре вечер започват четвъртфиналните битки в онлайн реалити формата #WINmyBET
Коментари Харесай

Четвъртфиналите на #WINMYBET започват утре вечер

Утре вечер стартират четвъртфиналните борби в онлайн реалити формата #WINmyBET и феновете ще могат да се насладят на първите два от общо четири епичните отборни трибои сред звездите в шоуто. Отборите-победители ще продължат в идващия стадий на шампионата.

Битките стартират в 19:00 ч. на 28 октомври и ще бъдат излъчени " онлайн ", напълно гратис и извънредно на уеб страницата.

Отбор " Фън K о " на артиста Константин и Димитър Ковачев - Фънки ще срещне семейно-екранната и онлайн двойка Алекс и Дани Петканови, известни като тим " Носорози ". Двата отбора ще се състезават в неолимпийските дисциплини " Дърпане на въже ", " Пукане на балони " и " Бой с възглавници ", като тимът постигнал две от три вероятни победи в обособените дисциплини ще продължи напред в шампионата на #WINmyBET. " Лудият кореспондент " Дани Петканов против Фънки в тестването " Не е художествена гимнастика " от първия стадий на онлайн формата.

Отбор " Джиона " на рап-фолк изпълнителката Диона и моделът-интелектуалец Джулиана Гани ще се изправи против певицата Тита и моделa Златка Димитрова обединени в тим " Златните антилопи ". Това ще бъде и формалният дебют на Златка в #WINmyBET. Освен в " Пукане на балони " и " Бой с възглавници " обаче, тези два тима ще премерят сили (и дробове) в надпреварата " Духане на топче ", което също не е олимпийски спорт, само че сигурно би трябвало да бъде. В самостоятелните дуели от първия стадий на #WINmyBET Тита записа против Диона в тестването " Голи и нацапани ".

Следващата седмица, на 4 ноември, предстоят напълно мъжкият конфликт на тимовете на " Поетик Джъстис ", в който са рапърът 100 Кила и поетът-телевизионер Улиян Любомиров и " Първите " на Тото от " Скандау " и фитнес-звездата Сами Хоссни, както и предстоящата с голям интерес среща на смесени двойки сред " Отбор А " на фолк-иконите Азис и Алисия и " Откъде-накъде " на спортната и онлайн звезда Биляна Йотовска и артиста Юлиян Вергов.

Публиката също може да взе участие в борбите като гласоподава за тима на своите любимци на уеб страницата winmybet.bg посредством своите персонални, които всеки регистриран консуматор на уеб страницата получава. Гласуването към този момент е отворено, а броят на гласовете (wincoin-ите) за даден звезден тим, събран до началото на борбите, може да му донесе ненадейно преимущество пред техните противници.

Зрителите, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoin-и, а тримата фенове, които съберат най-вече от тях - ще завоюват и: същинска аркадна игра за класирания преди всичко и два комплекта PlayStation 5 и тв приемник за класираните на второ и трето място.

Пълна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и препоръки на експертите-типстъри за идните конфликти е налична на.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР