Утре вечер ще се проведе традиционното лятно парти SOLAR. Kакто

...
Утре вечер ще се проведе традиционното лятно парти SOLAR. Kакто
Коментари Харесай

Matador и Fabio Florido заменят Paul Kalkbrenner за SOLAR тази събота

Утре вечер ще се организира обичайното лятно празненство SOLAR. Kакто нормално, събитието, проведено от YALTA CLUB, провокира огромен интерес измежду хилядите почитатели на електронната музика, които ще се съберат в парка на летище София.

Тазгодишното издание на SOLAR ще се организира с смяна. Поради независещи от уредника аргументи Paul Kalkbrenner няма да се изяви пред българската аудитория. На негово място на летище София ще забележим двама от резидентите на ENTER - Matador и Fabio Florido. Създателят на именитите празненства Richie Hawtin също ще бъде зад особено построения пулт на 6 юли.

Така, след измененията в лайнъпа, SOLAR ще се организира не с две, а с три имена от международната електронна сцена. Richie Hawtin, който даде старт на ENTER през 2012 година, идва дружно с двама от резидентите на събитията. Matador е основно име, а неговите live сетове събират хиляди българи съвсем всяка година. Ирландецът има безчет достижения в областта на авторската музика, дипломат е на аналоговите миксери Playdifferently Model 1 и е горделив притежател на звукозаписната компания RUKUS.

Заедно с любимеца на публиката ще посрещнем и Fabio Florido - също главен резидент на ENTER. Италианецът е един от най-обсъжданите актьори през последните години и има поддръжката на величия като Richie Hawtin, Dubfire, Nicole Moudaber, Chris Liebing и доста други. Техно музиката му, която постоянно звучи от подиуми като тези на Awakenings и Tomorrowland, ще завладее и SOLAR на 6 юли.

Единственият SOLAR за годината ще се организира на летище София, където хиляди българи ще станат част от огромното събитие. Един от парковете ще бъде особено приспособен за събитието, както указва формалната скица на фестивала.

Всички, които желаят, могат да върнат билетите си като се свържат с Eventim на имейл [email protected]. Крайният период за връщане на билетите е 4 август (неделя) 2019.

Билети за SOLAR в парка на летище София са налични в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация можете да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР