Утре в община Ракитово ще се проведат частични избори за

...
Утре в община Ракитово ще се проведат частични избори за
Коментари Харесай

Екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на частичния вот в община Ракитово -

Утре в община Ракитово ще се проведат частични избори за кмет на родопската община. Екипи на полицията ще наблюдават за естественото протичане на изборния ден в град Ракитово, Костандово и село Дорково. Инспектори от РСПБЗН-Велинград и полицейски чиновници са направили инспекция на пространствата за гласоподаване. Ръководствата на ОДМВР и РУ-Велинград са в контакт с регионалната администрация и Общинската изборна комисия в Ракитово.

По време на изборите служителите на реда ще бъдат ситуирани вън от секциите, като няма да позволяват лица с държание, накърняващо положителните нрави, както и въоръжени и носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите.

При нужда и след постъпило искане от страна на ръководителя на секционната изборна комисия чиновниците на полицията могат да окажат подпомагане за възобновяване на реда и спокойствието в секцията.

Сектор " Български документи за идентичност " при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Велинград ще работят през днешния ден от 08.30ч. до 17.30ч. и на 3 юли от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани направените персонални карти на жителите, които ще гласоподават, а на тези, които са ги изгубили, развалили, унищожили или са им откраднати, ще им бъдат издавани удостоверения за гласоподаване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР