Утре в Маями започва Северноамериканската биткойн конференция, а Джереми Гарднър,

...
Утре в Маями започва Северноамериканската биткойн конференция, а Джереми Гарднър,
Коментари Харесай

Как изглежда клубът на милиардерите от криптовалути

Утре в Маями стартира Северноамериканската биткойн конференция, а Джереми Гарднър, който ще бъде един от лекторите, се чака да участва на доста яхтени празненства. Толкова доста, че може да му се наложи да си купи лична яхта, с цел да се придвижва от едно на друго празненство, майтапи се той.

Въпреки че след няколко седмици ще навърши едвам 26 година, това не е просто смешка. Откакто стартира да влага в криптовалути през 2013 година, Гарднър, който приключва следването си в Мичиганския университет, съумява да завоюва милиони от цифрови валути, като биткойн, етериум и рипъл, написа The Telegraph.

След няколко месеца основаната на криптовалути платформа Augur, която той започва преди пет години, ще бъде дейна. Гарднър твърди, че общата стойност на криптовалутите в платформата е достигнала 1.2 милиарда $.

"Последната година ситуацията бе безумно, " споделя Гарднър. "Има една обща еуфория. Десетки хиляди хора станаха милионери за нула време. "

Тази седмица обаче при криптовалутите има проблеми. Правителството на Южна Корея разгласи, че възнамерява да забрани търговията с криптовалути, като сходна неофициална информация се появи и за Китай.

Прочети повече ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР