Утре в 16,30 часа в Арт-салона на Апелативен съд –

...
Утре в 16,30 часа в Арт-салона на Апелативен съд –
Коментари Харесай

Енигма в Апелативен съд - Варна

Утре в 16,30 часа в Арт-салона на Апелативен съд – Варна, ет.5 на Съдебната палата на пл-д " Независимост “ 2, ще бъде открита първата независима галерия на Ева Пенева. " Енигма “ е заглавието на експозицията, която ще показа 25 картини – живопис, рисунки и графики. Ева е ученик на Школата по изкуствата за деца и младежи в неравностойно състояние #Дедал и е ученичка в Пета ЕГ във Варна.

Тя е на 18 и тъкмо по тази причина е загадъчна и мистична. Тя е Ева. Носи светлината на младия си разум и търси неразгаданите секрети на света в платната пред себе си. В първата си независима галерия в арт-салона на Апелативен съд – Варна се показва рисунки, живопис и графики. 25 картини, които ще Ви допрян освен със своите секрети, само че и с прецизната работа на младата художничка. Деликатен рисунък, нежни акварели и цвят, който разкрива виденията, хармонията, стремежите, очакванията и упованието на Ева.

От 10 години Ева Пенева учи изкуство в школа #Дедал. Там я води желанието да рисува и има вяра, че това е доживотна любов. Харесва нереалната живопис и търси тъкмо там своя жанр. Вече знае, че какъвто и път да се отвори пред нея, то той безусловно ще бъде кондензиран с изобретателния й дух и хрумвания. Вижте неразгаданите секрети на Ева във вторник, 29 януари, в 16,30 часа в арт-салона на Апелативен съд – Варна.

Школата по изкуства за деца и младежи #Дедал е един от най-ярките сътрудници на Апелативен съд – Варна, с които работим по осъществяване на обществен план в поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР