Утре трябва да получим официално писмо за мача за световната

...
Утре трябва да получим официално писмо за мача за световната
Коментари Харесай

Адвокатът на Кобрата: Чакаме договора за мач с Джошуа

Утре би трябвало да получим публично писмо за мача за международната купа на IBF сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, разгласи юристът на Пулев Джон Уърт.

Утре би трябвало да получим публично писмо за мача за международната купа на IBF сред международния първенец Антъни Джошуа и кандидата Кубрат Пулев ", това сподели юристът на Пулев Джон Уърт.

Той бе част от формалната конференция за боксовата гала-вечер в спортната зала " Колодрума " в Пловдив на 14 декември, в която Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще играят за интернационалната купа в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

Уърт добави, че ще имат 30 дни, с цел да се контракти срещата като акцентира, че ще бъде ужасно, в случай че съумеят да създадат мача. Той разясни, че в случай че това не се случи, ще се премине към търг. В бокса има правила и те би трябвало да се съблюдават, добави Кубрат Пулев и напомни, че той е формалният кандидат на IBF и идващият му мач би трябвало да бъде за тази купа. Готов съм да се изправя против всеки, който е на пътя ми и няма значение дали това ще бъде Джошуа или някой различен, сподели Кобрата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР