Утре трябва да има развитие по лятната селекция на столичния

...
Утре трябва да има развитие по лятната селекция на столичния
Коментари Харесай

Утре се очаква развитие по лятната селекция на Левски

Утре би трябвало да има развиване по лятната селекция на столичния гранд Левски, написа " Тема Спорт ". В клуба се чака да дойдат няколко нови играчи. Това ще се случи, в случай че през днешния ден " сините " стартира да покриват отговорностите си.

Погасяването на сумите ще е позитивен знак и за новите попълнения, които с по-голяма ненаситност ще се съгласят да се причислят към столичния отбор.

На " Герена " към този момент имат кардинална сделка с 29-годишния централен бранител Живко Атанасов, който за последно бе част от третодивизионния италиански Катандзаро. Напредък има и при диалозите с близнаците Борислав и Радослав Цоневи. 25-годишните халфове са мощно мечтани от треньора Георги Тодоров. В проектите на наставника са още бранителят Мартин Кавдански и нападателите Стивън Петков и Валери Домовчийски.

През седмицата се чака да има и нови напуснали. Един от тях ще бъде капитанът Иван Горанов, който е спряган за трансфер в Белгия. Чакат се покупко-продажби и за нападателя Найджъл Робърта, както и за крилата Станислав Иванов и Паулиньо. Ситуацията към Стаси се следи деликатно от първенеца Лудогорец.
 Левски връща Николай Кръстев
Левски връща Николай Кръстев

Стражът ще бъде запаса на Николай Михайлов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР